Welkom op de site van Plaatselijk Belang Vilsteren

brainstormavond 75 jaar vrij Ommen

Datum: 14 November 2018
Omschrijving:

Op 5 mei 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland werd bevrijd. In Ommen willen wij 75 jaar vrijheid groots vieren. Op woensdagavond 14 november willen wij samen met verenigingen en organisaties uit Ommen brainstormen hoe we daar met elkaar voor kunnen zorgen. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in het gemeentehuis Ommen.

 

5 mei 2020 is een feest voor jong en oud. Het is de bedoeling dat er de hele dag activiteiten zijn. Maar het hele jaar 2020 staat in het teken van vieren en herdenken. Dat begint op 27 januari met de Holocaust Memorial Day, 11 april de bevrijding van Ommen, 4 mei de dodenherdenking, 15 augustus de capitulatie in Azië tot 24 oktober met de oprichting van de Verenigde Naties. Wij willen hierover met jou van gedachten wisselen wat je idee is over activiteiten en wat jij, jouw vereniging of organisatie zou kunnen bedragen aan de viering van 75 jaar vrijheid.

 

Ben je erbij?

Kom op woensdagavond 14 november 2018 om 20.00 uur naar het gemeentehuis voor een inspirerende avond over hoe wij het feest van 75 jaar bevrijding in de gemeente Ommen inhoud kunnen geven. Meld je direct aan door te mailen naar aanmelden@ommen.nl onder vermelding van de verenigings-/organisatienaam en het aantal personen.


return