“blik opener gemeente Ommen”

Nieuws uit de gemeente.

 

Leden voor de stembureaus voor de Tweede Kamerverkiezingen

Op 17 maart 2021 vinden de verkiezingen voor de Tweede Kamer plaats. De gemeente Ommen is daarom op zoek naar (reserve)-stembureauleden en tellers voor de stembureaus. Helpt u mee Bent u inwoner van de gemeente Ommen en wilt u helpen op het stembureau? Meldt u dan aan als stembureaulid of teller.

 

Project Vechtdal Verbinding

De werkzaamheden aan de N340 zijn onderdeel van het project Vechtdal Verbinding. Voor het verbeteren van de verkeersveiligheid, leefbaarheid en doorstroming op de provinciale wegen N340/N48 Zwolle-Ommen en N377 Lichtmis-Slagharen heeft de provincie Overijssel een pakket maatregelen ontwikkeld. De bouwwerkzaamheden zijn begin 2020 gestart. Aannemer VDV is al begonnen met het knooppunt met de A28, de bouw van het nieuwe tracé van de N340 en met de onderdoorgang in Balkbrug. Nu volgen de werkzaamheden op de bestaande N340 en N48 en vervolgens wordt de verdere N377 aangepakt. Het project is eind 2023 afgerond.

Meer informatie over het project Vechtdal Verbinding is te vinden op www.vechtdalverbinding.nl. Ook zijn de werkzaamheden te volgen in de BouwApp en op Facebook en Instagram van de Provincie Overijssel