Nieuws

10 April 2018

Voorjaarsconcert Quodlibet Vilsteren

 

 

 

 

Voorjaarsconcert Quodlibet Vilsteren

 

Op zaterdag 21 april aanstaande presenteert vrouwenensemble Quodlibet zich met nieuw elan in een sfeervol voorjaarsconcert in de Willibrorduskerk in Vilsteren.  De mannen van Salland Vocaal uit Raalte dragen deze avond bij aan het gevarieerde programma. Met op dwarsfluit Arminak Apstok en pianist Bert Bootsma hoopt dirigent Wim van Lenthe het geheel samen te smeden tot een muzikaal hoogtepunt.

 

‘’Quodlibet kan uit de voeten met verschillende stijlen dus een gevarieerd programma samenstellen is geen probleem” aldus Wim van Lenthe. “Arminak Apstok zal op dwarsfluit de sfeer van het gekozen repertoire ondersteunen.  Vanzelfsprekend zal hij ons verrassen met zijn bijdrage als solist. Salland Vocaal zingt ook een aantal eigen liederen uit hun eigen repertoire. Verder laten beide koren horen dat zij samen kunnen presteren bijvoorbeeld in het nummer  I’m a train’ dat we kennen van de uitvoering door Albert Hammond.”

 

Quodlibet kijkt uit naar haar concert. “We kunnen leunen op meer dan 25 jaar ervaring”, vertelt voorzitter Margreet Kasemier. “Onze kracht is dat we van zingen houden en dat zo goed mogelijk willen doen. Middels extra repetities en zangles investeerden we afgelopen jaar in onze kwaliteit. De onderlinge verbondenheid van de koorleden is sterk. Dat maakt dat we ook als klein koor veel kunnen bereiken en samen dit mooie voorjaarsconcert kunnen verzorgen”.

 

Wilt u zichzelf ook eens muzikaal trakteren? Bezoek dan het voorjaarsconcert van Quodlibet op zaterdag 21 april a.s. vanaf 19.30 uur in de H. Willibrorduskerk in Vilsteren. Entree € 7,50 per persoon, jongeren tot 16 jaar gratis. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar op de avond van het concert, uitsluitend tegen contante betaling. U kunt ook kaarten kopen bij koorleden of  reserveren door een mail te sturen aan willemientuin@hotmail.com o.v.v. ‘voorjaarsconcert’. Na betaling liggen uw kaarten dan klaar bij de kassa. U komt toch ook?