Nieuws

24 October 2020

Digitale bijeenkomsten over "Gemeente Ommen in 2040"

Gemeente Ommen in 2040? Samen werken aan een omgevingsvisie

 

OMMEN – Begin dit jaar konden inwoners van gemeente Ommen laten weten wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van de gemeente. Hoe ziet het leven in Ommen eruit in 2040? Wat zou u graag anders willen? Veel inwoners hebben daarover meegepraat. Helaas werden door het coronavirus de laatste bijeenkomsten en activiteiten afgelast. Ook, of zelfs juist, in deze tijd is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. En gelukkig vinden we met elkaar steeds meer een weg in ‘het nieuwe normaal’. Daarom pakt gemeente Ommen graag de draad van Jouw Toekomst weer op.

 

Nieuwe data

Er zijn nieuwe data voor de resterende twee bijeenkomsten die zouden plaatsvinden in Giethmen en Witharen: Woensdag 4 november en maandag 16 november van 19.30 tot 21.30. Tijdens deze bijeenkomsten worden verschillende thema’s besproken, zoals werk, wonen en natuur & biodiversiteit. Welke thema’s zijn volgens u het belangrijkst?

 

Digitaal

Deze keer ontmoeten inwoners elkaar niet op locatie, maar digitaal. “De veiligheid van alle Ommenaren staat voorop. Alle inwoners van gemeente Ommen zijn van harte welkom. Omdat het voor inwoners de eerste keer kan zijn dat ze een digitale bijeenkomsten bij kunnen wonen, staat op ommen.nl/jouwtoekomst een duidelijke uitleg. Komt u er toch nog niet helemaal uit? Dan kunt u daar ook al uw vragen stellen.

 

Via deze link is meer informatie te vinden

Via deze link kunt u zich aanmelden