Nieuws

05 December 2014

Inloopavonden glasvezel Vechtdal Breed

 

Buitengebied Ommen 'Sluut an'.                 

Inloopavonden glasvezel Vechtdal Breed

De eerste inschrijvingen bij Vechtdal Breed zijn een feit. Veel mensen hebben zich online op de website al ingeschreven voor glasvezel in het buitengebied van Ommen. De ambassadeurs die zich inzetten in de diverse buurtschappen hebben een demonstratie gekregen hoe het inschrijven via de website in zijn werk gaat. “Dit is inderdaad niet moeilijk” was een reactie van een van de ambassadeurs.

Online inschrijven via www.vechtdalbreed.nl kan gewoon thuis. “Er staan veel enthousiaste  ambassadeurs klaar om hun buurtgenoten te helpen en hun vragen te beantwoorden” meldt Gerrit Jan Hagedoorn trots. De namen van de ambassadeurs zijn te  vinden op de website.

Inwoners die geïnteresseerd zijn in glasvezel of mensen die juist nog twijfelen of ze mee zullen doen zijn welkom op de inloopavonden. Op deze avonden kunnen vragen worden gesteld aan de mensen van Vechtdal Breed. Ook de verschillende aanbieders van de abonnementen zullen aanwezig zijn. Zij geven informatie over de inhoud van de door hen aangeboden pakketten en hun overstapservice. De inloopavonden zijn van 8 tot en met 11 december.

Uiteraard is het ook mogelijk om zich in te schrijven tijdens deze inloopavonden. De  ambassadeurs zijn aanwezig om daarbij te helpen. Voor de inschrijving is wel een identiteitsbewijs nodig.

Inloop is mogelijk op de volgende data tussen 18.30 en 21.30 uur.

  • Maandag 8 december            Vakantiepark Beerze Bulten, Kampweg 1, 7736PK Beerze
  • Dinsdag 9 december              Restaurant De Bootsman, Coevorderweg 19, 7737 PE Stegeren
  • Woensdag 10 december        Zaal Dijk, Korteveldsweg 3, 8148 RD Lemele
  • Donderdag 11 december        Zalencentrum Witharen, Balkerweg 55, 7738 PA Witharen