Nieuws

31 May 2017

Glasvezel nieuws

 

De campagne Glasvezel buitenaf in Vechtdal is volop aan de gang! Vanavond vindt de eerste informatieavond voor bewoners plaats. Zowel online als onder bewoners die we spreken is het enthousiasme groot. Daaruit blijkt maar weer hoe groot de behoefte is aan een snelle en betrouwbare internetverbinding. 
 
Informatieavonden
Om alle bewoners in het gebied Vechtdal te informeren, organiseren we deze week en volgende week in totaal vijf avonden. We nodigen u van harte uit om op een (of meerdere) avond(en) aanwezig te zijn. Het is een geweldige kans om te horen welke vragen er leven bij de mensen die straks mogen kiezen. Ik herhaal nog even de data en locaties:
 
  • Maandag 22 mei               Locatie: De Lindenberg, Balkerweg 17a in Ommen
  • Dinsdag 23 mei                  Locatie: Zaal Dijk, Korteveldsweg 3 in Lemele
  • Maandag 29 mei               Locatie: Het Roode Hert, Hessenweg 41 in Dalfsen
  • Dinsdag 30 mei                  Locatie: Zaal Kappers, Kerkstraat 7 in Hoonhorst
  • Woensdag 31 mei             Locatie: De Deel, Den Hulst 180 in Nieuwleusen 
Het programma is steeds als volgt:
19.30 uur: Ontvangst met koffie
19.45 uur: Welkom en inleiding
19.55 uur: Interview wethouder en directeur Glasvezel buitenaf
20.15 uur: Aanbod en praktische informatie
20.35 uur: Ambassadeur aan het woord
20.45 uur: Vragen vanuit de zaal
21.00 uur: Informatiemarkt met dienstaanbieders
21.30 uur: Afsluiting
 
Het is belangrijk dat iedere bewoner zijn of haar uitnodiging meeneemt. Aan het einde van de avond ontvangen namelijk alle bewoners die zijn geweest een informatiemap op vertoon van de uitnodiging. Bewoners die niet zijn geweest ontvangen deze later thuis. Na de informatieavonden start ook de actieve campagne van de dienstaanbieders en lokale verkopers. Het percentage aanmeldingen wordt dan wekelijks gedeeld op de website glasvezelbuitenaf.nl
 
Website Glasvezel buitenaf
Elk deelgebied heeft zijn eigen gedeelte op de website van Glasvezel buitenaf. Het gedeelte van Vechtdal is te vinden via: https://www.glasvezelbuitenaf.nl/deelgebied/vechtdal/. Via deze link is alle informatie met betrekking tot glasvezel in het buitengebied van Vechtdal te vinden, zoals het laatste nieuws, de lijst met ambassadeurs, lokale verkopers en de postcodecheck.