Nieuws

06 July 2017

Glasvezelnieuws

Op dit moment heeft 15% van de bewoners in het buitengebied van Vechtdal een glasvezelabonnement afgesloten. In vergelijking met eerdere campagnes in andere gebieden, zijn we op de goede weg.

Er zit wel verschil in de verschillende gebieden binnen Vechtdal. Maar dat is logisch omdat er veel inloop- en inschrijfavonden worden gehouden op verschillende datums.

De enthousiasme is groot. In de eerste plaats bij de ambassadeurs, maar ook bij lokale verkopers en dienstverleners.

Als voorbeeld hiervan een oproep vanuit Nieuwleusen aan de ambassadeurs: 

Mensen nog ruim twee en halve week te gaan! Het gaat er in de komende weken op aan komen!

Laat je ook vooral niet remmen door de percentages die je voorbij ziet komen. Gewoon vol gas vooruit mensen motiveren tot de keuze voor glasvezel (afsluiten van een abonnement bij één van de providers). Het is een bekend fenomeen dat de piek altijd vlak voor de sluitingsdatum komt. 

Prachtig toch? Maar goed, het komt er nu in de laatste weken op aan. Heel veel mensen willen glasvezel, maar het blijkt dat het lastig is een keuze te maken uit de dienstaanbieders. 

Tijdens de inloop- en inschrijfavonden krijgen de mensen meestal de antwoorden op de vragen die ze nog hebben. Een keuze maak je voor een jaar, dus na een jaar kun je overstappen naar een dienstverlener die op dat moment misschien beter bij je wensen past.