Nieuws

17 October 2017

Vraag naar plekken Pleegzorg

 

Samen zijn wij nl op zoek naar nieuwe pleeggezinnen. Mensen die hun huis en hart open willen stellen en de zorg en opvoeding van een kind (tijdelijk)  op zich willen nemen. 
Concreet zijn we op dit moment op zoek naar een plek voor een meisje van 15 dat in Ommen op de middelbare school zit. 
 
Om voor dit meisje en voor andere kinderen een passende oplossing te vinden, willen we graag gebruik  maken van jullie netwerk. 
 
De vraag aan u is om in uw nieuwsbrief, appgroep, facebookgroep, bijeenkomst of vergadering, deze vraag neer te leggen of te publiceren. U hoeft zelf geen kind in huis te nemen om toch ook veel te kunnen betekenen. Hoe meer mensen meedenken, hoe meer kans dat we uiteindelijk een passende plek vinden. 
 
In de bijlage vindt u de berichtjes die u kunt verspreiden.
De komende weken gaan we in Ommen veel publiciteit maken voor pleegzorg dus mogelijk komt u het op meerdere plekken tegen. In ieder geval goed om te weten is dat er 8 november een informatieavond is in het gemeentehuis. Iedereen die meer wil weten over pleegzorg is daar welkom.
 
Als u vragen heeft naar aanleiding van deze mail hoor ik het graag. Ook als u andere ideeen heeft om hier invulling aan te geven, hoor ik het graag. Ik denk graag met u mee!
Alvast heel erg bedankt voor de medewerking!
 
Met vriendelijke groet,
 
Esther Rooseboom
Matcher en Pr-medewerker Pleegzorg
tel. 06-15831259
werkdagen maandag, dinsdag,woensdagmorgen en donderdag